Bejelentés


Szentendrei-szigeti ÖTE Szigetmonostor


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Támogatók jelentkezését várjuk

Egyesületünk számlaszáma: 64700090-34100033 Bármilyen mértékű támogatás, segítség a közös biztonságunkat javítja! Kérjük támogassa egyesületünket. Köszönjük!
Üdvözlünk honlapunkon!                   

                  

A Szigetmonostor Községben már a múlt század közepén működő, akkor még hagyományőrző önkéntes tűzoltó egyesületet 2007-ben alapítottuk újra azzal a céllal, hogy a földrajzi helyzetéből adódóan közúton nehezen elérhető szentendrei-szigeti települések tűz és katasztrófavédelmi helyzetét segítsük. Az ÖTE újraélesztésének lehetőségét első sorban Szigetmonostor Község Önkormányzatának köszönhetjük, aki az egykori települési tűzoltó szertár épületét az egyesület rendelkezésére bocsátotta. Szentendre Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságával kötött együttműködési megállapodás értelmében egyesületünk a sziget egész területén hivatott segíteni és megkönnyíteni a hivatásos állományú tűzoltók munkáját, melynek létjogosultságát és fontosságát már több esetben alkalmunk nyílt bizonyítani. Tagjaink képzését, oktatását is a szentendrei tűzoltóság hivatásos állománya végezte 2008 tavaszán, akiknek ezúton köszönjük a türelmet és a segítséget.A Szentendrei-szigeti Polgárőr Egyesülettel végzett közös munka és annak nagy sikere hozta az ötletet a két Egyesület összevonására. 2012. szeptember 1-jén megtartott együttes közgyűlésen a két Egyesület tagsága egyöntetűen megszavazta a Szentendrei-szigeti Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Szentendrei-szigeti Polgárőrség egyesülését. A létszám hirtelen megnövekedése és egymás tevékenységének jövőbeni elsajátítása egy ütőképesebb polgárőrséget és az eddigieknél hatékonyabb tűzoltóságot eredményez. Reményeink szerint a közösen beadható pályázatok magasabb összegei is segítenek majd céljaink elérésében.


Új nevünk:

Szentendrei-szigeti Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület.


A SZÖTE a polgárőrség tűzoltó tagozataként, önállóságát továbbra is megőrizve működik tovább. A feladatszámok megnövekedése természetesen plusz terheket is ró az Egyesületre, mely a továbbiakban is várja a lakosság támogatását.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!